Preparation Time : 5 minutes
Cooking Time : 5 minutes
Servings : 4
आवश्यक सामग्री : Ingredients For Mango Lassi
- Plain low-fat yogurt - 1/2 cup
- Freshly-squeezed lemon juice - 1 teaspoon
- Fresh mango - 2 roughly chopped
- Cold water - 1/2 cup
- Milk - 1/2 cup
- Honey or sugar - 2 to 3 tablespoons (depending on how sweet you want it)
- Standard-size ice cubes - 13 to 14
Method:- How to make Mango Lassi
Lets start step by step Mango Lassi
Step 1
- In a blender, add yogurt, lemon juice, mango pieces, water, and honey or sugar. Blend it for well in a around 1 minute.
- Add the ice and blend it again.
- मिक्सर ग्राइंडर मे दही, आम के पीस, नीबू का रस, पानी और शहद या चीनी डालकर 1 मिनट तक पीसें।
- उसके बाद उसमे आइस (बर्फ) डालकर एक बार और चला ले।
Step 2
- The Mango Lassi can be kept refrigerated for up to 24 hours.
- Pour into glasses and enjoy.
- मैंगो लस्सी को फ्रिज में 24 घंटे तक रखकर इसका मज़ा उठा सकते हैं।
- मैंगो लस्सी को गिलास में डालकर इसका मजा लें।
मैंगो लस्सी बनाने की विधी :
- मिक्सर ग्राइंडर मे दही, आम के पीस, नीबू का रस, पानी और शहद या चीनी डालकर 1 मिनट तक पीसें।
- उसके बाद उसमे आइस (बर्फ) डालकर एक बार और चला ले।
- मैंगो लस्सी को फ्रिज में 24 घंटे तक रखकर इसका मज़ा उठा सकते हैं।
- मैंगो लस्सी को गिलास में डालकर इसका मजा लें।
No comments:
Post a Comment