Mango Lassi

Preparation Time : 5 minutes
Cooking Time : 5 minutes
Servings : 4


आवश्यक सामग्री : Ingredients For Mango Lassi
  1.  Plain low-fat yogurt - 1/2 cup
  2.  Freshly-squeezed lemon juice - 1 teaspoon
  3.  Fresh mango - 2 roughly chopped
  4.  Cold water - 1/2 cup
  5.  Milk - 1/2 cup
  6.  Honey or sugar - 2 to 3 tablespoons (depending on how sweet you want it)
  7.  Standard-size ice cubes - 13 to 14

Method:- How to make Mango Lassi

Lets start step by step Mango Lassi                 

Step 1 
  • In a blender, add yogurt, lemon juice, mango pieces, water, and honey or sugar. Blend it for well in a around 1 minute.
  • Add the ice and blend it again. 
  • मिक्सर ग्राइंडर मे दही, आम के पीस, नीबू का रस, पानी और शहद या चीनी डालकर 1 मिनट तक पीसें।
  • उसके बाद उसमे आइस (बर्फ) डालकर एक बार और चला ले।

Step 2 
  • The Mango Lassi can be kept refrigerated for up to 24 hours. 
  • Pour into glasses and enjoy.
  • मैंगो लस्सी को फ्रिज में 24 घंटे तक रखकर इसका मज़ा उठा सकते हैं। 
  • मैंगो लस्सी को गिलास में डालकर इसका मजा लें।

मैंगो लस्सी बनाने की विधी :

  • मिक्सर ग्राइंडर मे दही, आम के पीस, नीबू का रस, पानी और शहद या चीनी डालकर 1 मिनट तक पीसें।
  • उसके बाद उसमे आइस (बर्फ) डालकर एक बार और चला ले।
  • मैंगो लस्सी को फ्रिज में 24 घंटे तक रखकर इसका मज़ा उठा सकते हैं। 
  • मैंगो लस्सी को गिलास में डालकर इसका मजा लें। 

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